ARGOWULAS

ARGOWULAS Class of 1991

Posted by donny arinto On October - 10 - 2015

KecelakaanBejo ditangkep polisi mergo kasus tabrakan.

Polisi : “Ya’opo critané sampè koe nabrak uwong 20 iku?”

Bejo: “Aku nyetir mobil kecepatan 110 km/jam. Pas nang pertelon malah rèm-é blong. Nèk ngiwo ono wong lanang loro, lha nèk nengen ono pésta kawinan. Cobak nèk bapak, pilih nabrak sing endi?”

Polisi : “Yo mesti mending ngiwo, korbané luwih sithik.”

Bejo: “Persis..!! Aku yo mikir ngono Pak !”

Polisi : “Trus ngopo wong2 sing nang pésta kawinan sing kok tabrak?!”

Bejo: “Lhaaa, iku masalahé. Aku wis milih wong lanang loro sing nang kiwo Eh…dèwek-é mlayu nyabrang moro nang pésta kawinan…dadi aku yo mbanting stir nengen, nguber wong loro mau Pak…!”

Polisi : “Guooobluooogg…!”

Bejo:”Njih leres!! pancen wong lanang loro mau gubloook, pak polisi…”

Polisi:’awakmu sing guobloooogg..!!

Comments are closed.